Støtte

Vi har ved to anledninger i 2018 drevet innsamlingsaksjoner med hjelp fra bidra.no. Målet var å få inn noen økonomiske midler til produksjon av podcasten “Hvem slukket lyset på FM?”.

Grunnen til at vi ønsket å ha en innsamling er fordi det er vi som privatpersoner som finansierer produksjonen. Og det er litt dyrt. Studioleie, reiser, telefoner, utstyr og ikke minst…forarbeide og research. “Men hva med å søke midler” spør du? Det har vi gjort og det gjør vi fortsatt. Men ingen positiv tilbakemelding sålangt. Og det er trøttendes å sende søknad etter søknad uten å få napp, så vi har derfor valgt å gjøre som vi gjør så langt det lar seg gjøre.

Per 15. januar har vi levert 42 episoder som er blitt avspilt 88,076 ganger. Og disse episodene utgjør 17 timer 31 minutter og 23 sekunder.

Per 9. april 2019 har vi levert 49 episoder pluss en spesial som tilsammen er blitt avspilt 100.660 ganger. Vi bare digger statistikk 🙂

Tilsammen fikk vi inn 50.000,- kroner på disse to innsamlingene. Målet var 100.000,- Vi er uansett takknemlige for all hjelp og støtte vi har fått fra både anonyme og ikke anonyme givere.

Vi kommer tilbake med flere innsamlinger etterhvert. Om du i mellomtiden ønsker å bidra, kan du sende oss en epost og vi sender deg vårt kontonummer.